Aanbod

Voor alle bedrijfsunits die Johan. beschikbaar heeft, geldt: what you see is what you get. Zowel in de laagbouw als in de hoogbouw zijn de ruimtes helder, licht en uitgerust met alle basisfaciliteiten die je als ondernemer nodig hebt. De ‘toren’ telt vijf verdiepingen met werkruimtes van 35 tot 100 m2. Entree, lift, trappenhuis, vergaderkamers en toiletten worden gedeeld. De units in de laagbouw hebben oppervlakten van 100 tot wel 400 m2, zijn bijzonder licht en, behalve als kantoor, goed bruikbaar als showroom of atelier.

Hoogbouw – kleinere ruimtes

Verdeeld over de vijf lagen van het verticale gedeelte van Johan. vind je kantoorunits van 35 tot 100 m2. Heldere, lichte ruimtes en alle basisfaciliteiten die je nodig hebt. Het pand zelf is ruim van opzet en biedt je de mogelijkheid om op relatief weinig vierkante meters, op een grootse manier kantoor te houden. Er is één gezamenlijke entrée met lift en trappenhuis. Pantry’s, toiletten en vergaderkamers deel je met de andere bedrijven op je verdieping.

Laagbouw – grote ruimtes

De laagbouw is verdeeld in bedrijfsunits van 100 tot wel 400 m2, die bovendien te koppelen zijn. Behalve ruim, zijn ze licht en strak. Beton en glas vormen de basis, de rest van de uitstraling bepaal je zelf. Zowel de ruimtes op de begane grond als op de eerste verdieping hebben ramen die open kunnen, een eigen voordeur, eigen toiletten en zelfstandige aansluitingen voor gas, water, licht en internet. Hier kun je, kortom, in alle vrijheid je ambities waarmaken.